Tester trendy triks: Legger leppestift med Q-tips

ARTIG TREND: Er dette bare en tilsynelatende morsom greie, eller kan det faktisk være løsningen på hvordan man legger perfekt leppestift? Vi gir deg svaret.

Denne TikTok-trenden skal visstnok gjøre at leppestiften legger seg perfekt, men stemmer det?

Man skulle tro det å legge leppestiften var en enkel og grei sak, men også her er det mange råd og tips å få. Du har sikkert opplevd at leppestiften du legger ikke alltid blir helt jevn, og mange sliter spesielt med munnviken.

Den kjente makeup-artisten Huda Kattan, som blant annet har lagt sminke på Nicole Richie og Eva Longoria, la ut en video på TikTok som har høstet masse oppmerksomhet. For å legge de perfekte, røde leppene, bruker hun nemlig en Q-tip. Ikke til å fjerne leppestift som har beveget seg utenfor leppene, men til å ha i munnen mens produktet påføres.

Ifølge Kattan skal dette trikset gjøre at leppestiften legger seg spesielt fin ved munnviken.

Vil du se flere tester av artige trender? Sjekk ut disse sakene i serien vår «Therese tester TikTok-trender»:

LES OGSÅ: Therese tester iskald trend: – Litt spent
LES OGSÅ: Therese tester glidemiddel som primer

Q-tips-trikset er blitt omtalt av en rekke skjønnhetsnettsteder, deriblant Allure og Popsugar. På TikTok har også flere kastet seg over trenden, og søkeord som «q tip lipstick» og emneknaggen @qtiplipstick har titalls millioner av visninger.

Men har dette trikset så mange visninger fordi det fungerer? Fordi det ser rart ut? Eller er det kanskje fordi det ikke fungerer i det hele tatt?

Vi måtte selvfølgelig ta tak i vår skjønnhetsekspert Therese Aanonli og be henne teste. Har Aanonli fått en ny skjønnhetsfavoritt, eller er dette en trend du bare kan droppe å teste? Svaret får du her:

Therese Aanonli er tilknyttet Max Social, som er et heleid profilbyrå i VGTV AS. VGs redaksjonelle vurderinger gjøres uavhengig av dette. Redaksjonen står fritt. Oversikt over bindinger for profiler som gjør oppdrag for VG ligger her.

Publisert:

Finn mer innhold om: