Slik gikk det da MinMote testet TikTok-maskaraen

POPULÆR: Den nye maskaraen til L’Oréal tar av på TikTok.

Denne maskaraen har fått massiv oppmerksomhet på sosiale medier, men er den like god som folk skal ha det til? Vi testet.

Nok en maskara har tatt av på TikTok – og da må vi selvfølgelig prøve den.

Det er L’Oréal som har sluppet en ny variant av sin gode, gamle «Telescopic»-maskara, men denne gangen er det ekstra fokus på løft.

Maskaraen har fått navnet «Telescopic Lift» og koster 189 kroner. I tillegg til en budsjettvennlig pris, har den også fått massiv drahjelp av sminkeinteresserte mennesker på TikTok. Men den nådde virkelig en «høydare» da en av de største skjønnhetsinfluencerne testet den.

SMINKE

Billig-maskara tar av: Hva er så spesielt?

TikTok-drama

Mikayla Nogueira følges av over 14 millioner mennesker på TikTok. Nylig delte hun en reklamevideo for L’Oréal hvor hun roser den nye maskaraen opp i skyene. At hun gir positiv tilbakemelding på et produkt hun får betalt for å snakke om, er kanskje ikke så overraskende.

Det som derimot har skapt store reaksjoner, er det at hun muligens har på seg løsvipper i videoen. Det er flere som har diskutert dette i appen den siste tiden, og mange har ventet på svar fra skjønnhetsinfluenceren. I mange dager var det helt stille fra Nogueira, noe som ga folk tid til å undersøke enda mer.

Flere sier at de gjenkjenner løsvippene ved navn «Ardell Wispies». Nogueira sier dog i videoen sin at maskaraen har den effekten at det ser ut som om hun har på falske vipper.

Nogueira har siden publiserte mange videoer, men har ikke sagt noe om løsvipp-mysteriet.

SMINKE

Test: Lever den hypede maskaraen opp til forventningene?

MinMote tester

Uavhengig av TikTok-dramatikken: Mange mener fremdeles at maskaraen er ganske god, så la oss teste!

Den nye maskaraen har en kost som gjør at produktet kan påføres på flere måter.

Thea Roll Rakeng, journalist:

– Jeg har gledet meg til å teste maskaraen «alle» snakker om! Førsteinntrykket er at børsten er litt vel asymmetrisk og uhåndterbar – hvorfor har de laget børsten så rar? Men så fort jeg kommer i gang med påføring så glemmer jeg det. Det jeg liker best med «Telescopic» er at det ikke kommer så mye maskara på børsten, og det gjelder for denne også.

– Jeg liker å ta på litt og litt maskara, så jeg bygger resultatet litt etter litt. Og det er lett med denne. Ingen klumper og vippe-separasjonen er faktisk veldig bra.

– Resultatet er helt innafor, og jeg kunne lett brukt denne både til hverdags og fest. Jeg la ikke spesielt merke til det store løftet som lovnadene tilsier, men det er kanskje fordi jeg alltid bruker vippetang, og har vippeløft nå...? Maskaraen er god og oppfyller alle krav jeg har til en maskara, kanskje jeg kjøper den, kanskje ikke. Men det mindblowing resultatet mange på TikTok gir uttrykk for, det uteblir for min del.

TO LAG: Her ser du hvordan maskaraen ser ut på vippene etter to runder med påføring.

Helene Mariussen, journalist:

– Etter å ha dratt ut maskaraen av beholderen, ser jeg at det allerede har samlet en tykk, kremete masse på børsten. Da tenker jeg «nei, nei, nei». Ofte gjør det vippene mine veldig klumpete, men jeg er villig til å gi det et helhjertet forsøk.

– Når jeg først begynner å dra børsten utover vippene blir jeg positivt overrasket. Maskaraen legger seg fint og børsten deler vippene på en naturlig måte, slik at vippene mine ikke oppfører seg som eneggede tvillinger. Men så går det galt. Etter et par strøk begynner maskaraen å klumpe seg veldig. Jeg mister kontrollen og ti øyevipper ser snart ut som tre. Det føles som jeg er tilbake på barneskolen og ikke lært å håndtere sminke ordentlig enda. Jeg velger å fjerne maskaraen og begynne på nytt med en mer defensiv tilnærming.

– Med et par færre strøk ble resultatet ganske bra. Men det var fortsatt vanskelig å jobbe med kosten og vite når nok var nok. Videre var jeg veldig spent på hvordan vippene ville holde seg gjennom dagen – på kvelden skulle jeg nemlig på fest. Maskaraen holder seg greit utover kvelden, men blir synligere tørrere og smitter litt av under og over øyenlokkene. Dette er dermed ikke en maskara jeg kommer til å ta hyppig i bruk fremover.

ETT LAG: MinMote-journalist Helene valgte å gå for en mer naturlig look.

Malin Gaden, journalist:

– Min favorittmaskara er jo faktisk den gode, gamle «Telescopic», så det er klart jeg blir nysgjerrig på denne. Erfaringsmessig synes jeg maskarakoster som skal gjøre så mye ut av seg ikke funker like bra. Første gang jeg påfører «Telescopic Lift», får jeg den følelsen. Men etter at jeg får jobbet litt med den, synes jeg vippene blir finere og finere.

– Likevel synes jeg den klumper seg litt lett, men det synes jeg de fleste maskaraer gjør med en gang man begynner å bruke dem. Ofte synes jeg de må bli noen dager gamle før de virkelig får skinne. Eller er det bare meg?

– Etter et par timer merker jeg at maskaraen smitter litt av, men ikke nok til at det blir et stort problem. Likevel står det faktisk i flere nettbutikker at maskaraen «gir et jevnt resultat som hverken drysser eller smitter av», og det synes jeg er hardt å melde!

TO LAG: Her ser du hvordan maskaraen ser ut på vippene etter to runder med påføring.

– Og mer dryssing og smitting skulle det bli! Mot slutten av arbeidsdagen ble jeg mildt sagt sjokkert over at ingen kollegaer hadde bedt meg ta en titt i speilet. Vippene i seg selv ser fine ut, men akkurat det glemmer jo litt når den smitter såpass av.

– Er dette den beste maskaraen noensinne? Nei, det synes jeg ikke. Gir den fine vipper? Ja, absolutt, men når den lover at den ikke skal smitte av og så gjør den det, fører det til et stort minus. Likevel må jeg si at jeg ble overrasket over hvor fine vippene var mot slutten av kvelden. Selv om den smittet av ganske mye, så vippene veldig bra ut!

FEM TIMER SENERE: Maskaraen som visstnok ikke skal smitte av, smitter av.
Publisert:

Finn mer innhold om: