Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På MinMote finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter MinMote skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener MinMote penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på MinMote, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Manikyr: Slik lykkes du med neglelakk hjemme

Dette er tipsene du bør følge for at neglelakken skal vare.

En fin manikyr trenger ikke å koste skjorta. Med litt tid og de rette produktene fikser du freshe negler som varer lenge hjemme i din egen stue. Og hvor irriterende er det ikke om den flasser av etter bare én dag?

Se video som viser hvordan du får lakken til å vare - steg for steg!

For mange er noe det beste med å gå til en profesjonell neglepleier at lakken varer lenger enn om du slenger den på rett før du går ut døra.

For å få den deilige velværefølelsen hjemme, og skinnende lakk som varer mer enn én dag, er dette tipsene du bør følge:

En god base

Fil neglene i ønsket form. Med litt avrundede hjørner er mine negler mest holdbare og slik unngår jeg at de knekker. Med orangesticks og neglebåndsolje kan du forsiktig trykke neglebåndet tilbake for å unngå søl og stygge kanter.

Deretter er det nødvendig å rense neglene for overflødig fett og smuss. Et lett sveip med neglelakkfjerner er derfor et must om lakken skal sitte godt.

Så følger du opp med en base for at neglene skal få pleie og ikke bli misfarget av neglelakken.

eliseslakker3

BASE: Et godt underlag er alfa omega. Basecoat fra Essie. Foto: Produsenten

eliseslakker3

OVERLAKK: En god overlakk er et must for å få lakken til å sitte godt. Denne fra Seche Vite er elsket av neglelakkjunkies verden over. Foto: Produsenten

Tid for lakk!
Klassisk rød, delikat nude, mystisk svart eller crazy grønn? Mulighetene er mange.

Når du legger lakken presser du brøsten ned på midten av neglen mot negleroten, før du forsiktig trekker børsten over neglen. Deretter tar du høyre side av neglen, før du avslutter med venstre. Du bør altså ikke dra over en negl meg en tre ganger på ett lag.

For å få lakken heldekkende trengs alt fra ett til tre strøk, ettersom hvilken neglelakk du har valgt. La lakken tørke godt mellom hvert strøk! Ved å legge lakken rundt tuppen av neglen forsterker du den slik at det er mindre fare for at lakken skaller av.

Neglelakk

Neglelakk fra Dior hos Kicks. Foto: Produsenten.

Neglelakk

Neglelakk fra Essie i fargen "Flashed" hos Ellos. Foto: Produsenten.

Overlakk

For å få en sterk overflate er det viktig med en god overlakk. En overlakk skal forsegle neglelakken, gi rett mengde glans og gjøre at lakken tørker skikkelig og holder godt. Det finnes også matte topplakker du ønsker å gå for et annet utrykk.

Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?