Sminketips: Bruker du øyenskygge riktig?

FIRE FARGER: Øyenskyggepalettene kommer i utallige fargenyanser, men de fleste er i matchende nyanser som er ment for å brukes samtidig.

Har du en palett med øyenskygge i fire farger, er sannsynligheten stor for at du kun sverger til to av dem. Sjekk hvordan du bruker alle fire!

Agnes Lovise Haugen
Publisert:

Scenarioet er klassisk: Du går til innkjøp av en øyenskygge hvor du liker alle skyggene like godt. Tre måneder senere er to av fargene brukt opp. Du er du neppe alene om å glemme bort to av fargene i din favorittpalett.

Det er nemlig ikke så lett å vite hvordan man skal legge alle fargene på én og samme gang. Hvis du vil dra på litt ekstra med øyensminken, viser vi den beste teknikken for påføring av eyeliner her.

Når du har funnet ut av hvilke skygger som passer for din øyenfarge best, kan du gå videre og lære hvordan de fire stegene skal brukes. Nå skal jeg vise hvordan du bruker de lyse og mørke skyggene for å skape en enkel festsminkelook.

Slik legger du øyenskygge - steg for steg:

STEG 1: Legg den lyseste skyggen over hele øyelokket. Om det er en skygge med mye skimmer ville jeg konsentrert den like under øyebrynet og i øyekroken.
STEG 2: Legg den nest lyseste skyggen over hele lokket og opp til globalen. Husk å duse ut kantene på denne.
STEG 3: Den nest mørkeste skyggen legges i globalen og duses godt inn i skyggen på lokket og opp over globalen. Legg den også langs vippene nede.
STEG 4: Den mørkeste skyggen legges som en liner langs vippene oppe. Om du vil gi looken enda litt mer dybde kan den også legges legg i den ytre v-en og duses ut.
STEG 5: Avslutt med mascara!
FERDIG RESULTAT: Med fem enkle steg er festens fineste øyensminke i boks.
Publisert:

Finn mer innhold om: