Slik lager du en enkel look til halloween

ENKEL KLOVN: Denne looken kan du enkelt lage med produktene du har hjemme. Les saken for å se bildene steg for steg. Alle foto: Julie Abrahamsen.

Julie Abrahamsen har over 126.000 følgere på Instagram. Her viser hun hvordan du kan lage en enkel look til halloween med produktene du allerede har hjemme.

Elise Alexandra Gulbrandsen
Publisert:

Klovner har vært i vinden denne høsten, og blir definitivt å se langs gatene på halloween. Men hvor kjedelig er det ikke å måtte gå til innkjøp av sminke du kun får brukt en kveld?

Julie Abrahamsen, som står bak den populære Instagram-kontoen beautybyabrahamsen skal derfor vise MinMotes lesere et annet, mye enklere alternativ.

KLÆR

Kjendisenes villeste halloween-antrekk

Hun har nemlig laget en klovnelook som passer perfekt til halloween hvor hun kun bruker helt vanlige sminkeprodukter. Her er det lov til å leke seg og la seg inspirere.

Vårtrender
MOTE

SEKS TRENDER DU SNART KOMMER TIL Å BRUKE

Slik lager Julie Abrahamsen sminkelooken:

STEG 1: Jeg starter med å legge basemakeup. Med dette mener jeg foundation, concealer og contour.
STEG 1: Contour og highlight.
STEG 2: Jeg ønsker en dyp øyenskygge-look og vil derfor bruke fargene som mørkebrun, mørk vinrød og svart. Jeg starter med mørk brun i hele global linjen. Videre påfører jeg en dyp mørk vinrød farge på hele lokket.
STEG 3: Første del av klovnesminken er trekantene over og under øynene. Jeg starter med den over og tegner først linjene. Spissen på toppen drar jeg lengst opp og avslutter med en prikk over. Så fyller jeg inn.
STEG 3: Jeg gjentar det samme under øynet.
STEG 4: Sist men ikke minst er leppene. Jeg starter med å lage en strek fra leppekanten min til der jeg vil den nye leppe kanten skal være. Fra den nye kanten tegner jeg linjer mot leppene igjen.
STEG 4: Jeg fyller inn omtrent alt, men holder midten av leppene rene. Her fyller jeg inn med en mørk rød leppestift.
STEG 5: Jeg bruker eyeliner til å fylle inn og leppestift på midten av leppene.
FERDIG: Det var alt! Dette er definitivt en look du kan rocke på fest.
Emilie høsttrender
SMINKE

Høstens store skjønnhetstrender

Publisert:
Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.