Slik bevarer du den sommerlige looken

GLØD: Therese Aanonli kommer med sine beste tips for glødende sminke.

Sommeren er straks forbi, men det betyr ikke at den glødende sminken trenger å forsvinne med det første.

Therese Aanonli, skjønnhetsekspert
Publisert:

Det er lite som slår sommerlig glød. Det er jo ofte slik at vi tyr til mindre sminke om sommeren. Det er mange som ikke ønsker et tungt lag med sminke når solen steiker og havet kaller på oss.

Det er klart en lett, glødende sminke er noe vi ønsker å ta med oss inn i høst- og vintermånedene. Og det er mange måter man kan gjøre det på! En slik sminke kan du bygge akkurat hva du måtte ønske. En knæsj eyeliner, kanskje i asurblå? Eller bare en bronset øyenskygge - you do you!

Eller så kan du stoppe akkurat her og ha en gyllen glød både til hverdags, på stranda og fest. Jeg elsker å droppe maskaraen for en naturlig og frisk look. Uansett hva du foretrekker, her er de beste sminketipsene til en varm gyllen sommerglød, som passer til alt – også etter at sommeren er forbi.

Se ny sminkevideo nederst i saken for inspirasjon!

SMINKE

Tips: Slik kan du sminke deg selv til bryllup

Noen supre tips for naturlig, glødende sminke:

  • Bruk våte og kremete produkter for den mest naturlige basen.
  • Bruk solfaktor i foundation eller CC-krem.
  • Bronzer med våt eller kremete konsistens er det beste makeup-hacken for en lekker, sommerlig look. Ikke vær redd for å legg et lett sveip på nesten hele ansiktet, men konsentrer mesteparten av produktet der solen treffer for et mest naturlig resultat. Kinnben, panne, litt på nesen og i ytterkant av ansiktet for å forme, samt på brystet.
  • Legg et lett lag bronzer på øyelokket for ekstra glød og dybde.
  • Bruk en naturlig leppefarge, legg gjerne er lett sveip med lipliner for å forme leppen. Dus gjerne med fingeren for et mykere utrykk, og noe som gir en illusjon om en mer fyldig leppe.

Voila - på 1-2-3 er du frisk og klar!

Therese Aanonli er tilknyttet Max Social, som er et heleid profilbyrå i VGTV AS. VGs redaksjonelle vurderinger gjøres uavhengig av dette. Redaksjonen står fritt. Oversikt over bindinger for profiler som gjør oppdrag for VG ligger her.

Publisert:

Finn mer innhold om: