Therese tester TikTok-trender: Uvanlig primer overrasker

NY PRIMER? MinMotes skjønnhetsekspert har testet glidemiddel som primer.
NY PRIMER? MinMotes skjønnhetsekspert har testet glidemiddel som primer.Therese Aanonli

Kan glatt glidemiddel ha uventet effekt? Slik gikk det da vi testet den virale trenden.

Vi har bedt vår skjønnhetsekspert teste noen av de rareste og morsomste trendene på TikTok nå. For noen ganger popper det opp noen trender på TikTok som vi ikke kan sveipe bort.

Det å bruke glidemiddel som primer er blant dem.

Trenden er blitt omtalt av nettaviser- og magasiner som Refinery29, The Guardian og The Cut.

Sean Anthony on TikTok

Primer brukes for å gjøre huden klar for resten av sminken, og nå har noen luringer funnet ut at glidemiddel ofte inneholder mange av de samme ingrediensene som i hudpleieprodukter.

Det å bruke glidemiddel som primer er blitt svært populært blant mange. Trenden har nemlig fått rundt 11 millioner visninger på TikTok.

Men hvorfor har dette blitt så populært? Noen brukere mener glidemiddelet har gitt huden spesielt mye glød, men det er nok selve nysgjerrigheten bak det å prøve det som har gjort trenden så hot.

Så det er klart vi måtte spørre vår skjønnhetsekspert Therese Aanonli om å teste det hele.

Hun har tidligere testet den iskalde trenden Jamsu! Se hvordan det gikk her.

Etter å ha lagt på foundation over glidemiddelet, og hatt det på en hel dag, satt Therese igjen med følgende konklusjon:

– Jo, sminken satt godt og jeg hadde fin glød. Samtidig tenker jeg at glidemiddel hver dag vil tette porene, og i kulde vil det «fryse» og selvfølgelig ikke være bra for huden. Men jeg er imponert over effekten – men bare for en dag.

ENGANGSTILFELLE: Therese Aanonli synes sminken satt godt og at glidemiddelet ga fin glød, men at det holdt med denne ene gangen.
ENGANGSTILFELLE: Therese Aanonli synes sminken satt godt og at glidemiddelet ga fin glød, men at det holdt med denne ene gangen.

Therese Aanonli er tilknyttet Max Social, som er et heleid profilbyrå i VGTV AS. VGs redaksjonelle vurderinger gjøres uavhengig av dette. Redaksjonen står fritt. Oversikt over bindinger for profiler som gjør oppdrag for VG ligger her.

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?