Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På MinMote finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter MinMote skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener MinMote penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på MinMote, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Kultproduktene som er verdt å teste

Det er en grunn til at «alle» elsker disse produktene.

Kultprodukter 1

Lotion P50 hos Koch Parfymeri. Foto: Produsenten.

Kultprodukter 1

Ansiktsspray fra Mario Badescu hos Karma. Foto: Produsenten.

Skjønnhetsprodukter kommer og går i et rasende tempo. Men noen produkter blir stående igjen år etter år som virkelige favoritter – og til slutt får noen av dem kultstatus i skjønnhetsbransjen. Dette er produktene som lever opp til hypen.

«Jesus på flaske»

Lotion P50 fra Biologique Recherche er elsket for sine egenskaper. Her er det «no fuzz», og fokus på effekt. Det er en væske som balanserer og eksfolierer huden. Av fans blir den rett og slett omtalt som «Jesus på flaske».

Deilig fuktspray

Mario Badescu har flere produkter som stadig havner på «må ha»-lister. Blant disse er Drying Lotion (som brukes for å tørke ut kviser) og ansiktssprayen med aloe vera, agurk og grønn te.

Leste du? Skjønnhetstrendene vi husker best fra 2010-tallet

Kultprodukter 2

Nars Orgasm hos Kicks. Foto: Produsenten.

Kultprodukter 2

Highlighter fra RSM i fargen Living Luminizer. Foto: Produsenten.

Orgasme i kinnene

Blushen fra Nars i fargen Orgasm har holdt seg heit i skjønnhetsverdenen i en årrekke. Den er en bestselger, og gir den perfekte peachy fargen med lett skimmer.

Duggfrisk glød

Vi kan nesten ikke anbefale RMS Living Luminizer nok ganger. Highlighteren gir en nydelig, duggfrisk glød i huden.

Kultprodukter 3

Leppestiften Ruby Woo fra Mac. Foto: Produsenten.

Kultprodukter 3

Eight Hour Cream fra Elizabeth Arden hos Lyko. Foto: Produsenten.

Perfekte røde lepper

Det blir ikke mer klassisk enn røde lepper. Mac sin leppestift i fargen «Ruby Woo» er kanskje så nærme definisjonen på perfekte røde lepper man kommer.

Kremen til unnsetning

Elisabeth Ardens Eight Hour Cream er en klassiker av en grunn. Den stiller alltid til unnsetning, og redder alt fra sprukne lepper til tørre neglebånd.

Kultprodukter 5

Skin food fra Weleda. Foto: Produsenten.

Kultprodukter 5

Micellærvann fra Bioderma hos Feelunique. Foto: Produsenten.

Allrounderen

Kremen Skin Food fra Weleda funker til det meste, og er en redning for tørr hud. Oppskriften har vært uforandret i 80 år, og den er fremdeles elsket av både kjendiser og makeup-artister.

Magisk vann

Micellærvannet Sensibio H20 fra Bioderma er fast inventar for makeup-artister verden over. Den franske favoritten er rå på å fjerne sminke og smuss skånsomt, og fungerer nærmest som et magisk vann.

VIL DU HOLDE DEG OPPDATERT PÅ MOTE OG TRENDER?

Følg MINMOTE PÅ INSTAGRAM for daglige oppdateringer og inspirasjon!

Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.

Hvordan var din opplevelse i dag?