Tester øyenskygge-triks: – Utrolig effektivt

Har du vanskeligheter med å legge øyenskygge? Da kan dette trikset være noe for deg.

Å legge øyenskygge er for noen det enkleste i verden, mens andre kan henge seg opp i blending, highlight og skyggelegging såpass mye at det hele blir det mest kompliserte opplegget noen gang.

Men så kommer TikTok inn. Det finnes nemlig et triks som har tatt greit av der inne. Ikke bare skal det gjøre det veldig enkelt å legge en perfekt øyenskygge, men det ser jo også veldig bra ut!

Kan det være at vi kan spare ganske mye tid på å bare legge de ulike fargene ved siden av hverandre på looket og blende i vei? Vi fikk makeupartisten Therese Aanonli til å teste.

– Denne TikTok-trenden er ganske morsom, for det gjør at alle kan legge øyenskygge, sier Aanonli i videoen.

Hun begynner med en mørk øyenskygge ytterst, og jobber seg inn mot øyekroken med lysere og lysere skygger. Her kan man selvfølgelig prøve seg frem med det man selv ønsker.

– Om du er dårlig på å legge øyenskygge, bør du prøve dette trikset. Det er utrolig effektivt. Sykt fint, konkluderer makeupartisten.

Se hvordan hun legger skyggen i videoen øverst i saken.

SMINKE

Sjekk forskjellen eyeliner-trikset gjør

Therese Aanonli er tilknyttet Max Social, som er et heleid profilbyrå i VGTV AS. VGs redaksjonelle vurderinger gjøres uavhengig av dette. Redaksjonen står fritt. Oversikt over bindinger for profiler som gjør oppdrag for VG ligger her.

I serien «Therese tester TikTok-trender» får vi skjønnhetsekspert Therese Aanonli til å prøve ut ulike trender som har tatt av på den populære appen. Er det verdt et forsøk eller er det bare tull? Sjekk ut noen av lenkene nederst i saken for andre morsomme tester.

Publisert:

Finn mer innhold om: