Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

Hvilken billig-maskara er best? Se MinMotes favoritter

Martine maskara

Å finne en god maskara som ikke koster skjorta kan være utfordrende. Se hvilke maskaraer som er MinMotes favoritter etter flere år med leting. 

MinMote
Publisert:
Martine maskara

Martine Lunder. Foto: Olegh

Martine maskara

18 hours Löwengrip hos Lowengripcarecolor.com. Foto: Produsenten

159,-
Gå til butikk

Martine Lunder, MinMote-leder

– Jeg er egentlig ikke så glad i å bruke maskara, fordi jeg enda ikke har funnet enn som ikke drysser og gir meg ringer under øynene i løpet av dagen. Derfor synes jeg heller ikke det er verdt å bruke veldig mye penger på.

Men det nærmeste jeg har kommet er denne, som jeg kjøpte på et svensk apotek på en jobbreise da bloggemogulen Isabella Löwengrip nettopp hadde lansert den. Den ga mye volum til vippene, som er bra for meg som har superkorte vipper, og ikke minst holdt den bra i mange timer. Nå er den tom for lenge siden, men ettersom den også sendes på nett til Norge nå, skal jeg jammen slå til på en ny før julebordsesongen.

Thea Roll Rakeng, journalist

maskara thea

Thea Roll Rakeng. Foto: Privat

maskara thea

Clinique Lash Power Mascara Long Wearing Formula hos Kicks. Foto: Produsenten

215,-
Gå til butikk

– I fjor fant jeg endelig min favorittmaskara - «Lash Power Mascara Long Wearing Formula» fra Clinique. Den lille børsten gjør at jeg får dekket alle vippene og har god kontroll når jeg påfører den. Jeg liker at vippene er lange og ikke for tette så de klumper seg, og vil gjerne slippe at den drysser. Denne maskaraen holder seg fin hele dagen (helt sant), tåler svette og tårer og kan vaskes av med varmt vann. Et pluss er også prisen som ligger på nivå med Max Factor og L’Oréal.

SMINKE

Slik legger du perfekt maskara

Elise Alexandra Gulbrandsen, New York-spaltist

Elise maskara

Elise Alexandra Gulbrandsen. Foto: Privat

Elise maskara

L’Oréal Voluminous Mascara hos Ellos. Foto: Produsenten

119,-
Gå til butikk

– Det jeg ser etter i en maskara er at den er helt sort, ikke smitter av på huden, kommer tett inntil vipperoten, ikke krever for mye pirk for å bli fin, og for all del: UNNGÅR EDDERKOPPVIPPER. And the winner is… L’Oréal’s Voluminous i fargen Carbon Black! Denne lille rakkeren gjør virkelig jobben. Jeg har jobbet meg igjennom en god del av budsjett-variantene da det kommer til maskara, men dette er en jeg stadig vender tilbake til.

SMINKE

10 TING DU IKKE VISSTE OM MASKARA

Camilla Christensen, journalist

Camilla maskara

Camilla Christensen. Foto: Privat

Camilla maskara

MAX FACTOR Masterpience Max hos Vita. Foto: Produsenten

169,-
Gå til butikk

– Denne maskaraen fra Max Factor har vært med meg helt fra begynnelsen. Det var den første maskaraen jeg prøvde, og selv om jeg i løpet av årene har testet utallige andre varianter så går jeg alltid tilbake til denne.

Jeg har ganske lange naturlige vipper, så det er viktig for meg at maskaraen jeg bruker klarer å fremheve det, uten at vippene klumper seg. Et annet stor pluss med den er at den holder seg på vippene hele dagen, uten å drysse.

Publisert:
MinMote
MinMote er Norges største moteside. Vi vil inspirere og opplyse deg, samtidig som du vil finne de siste nyhetene fra moteverden i inn- og utland.