Dette er de største skjønnhetstrendene i vår

TID FOR Å EKSPRIMENTERE: I vår er det flere tydelige sminketrender. Foto: Therese Aanonli.

MinMotes skjønnhetsekspert Therese Aanonli viser deg vårens fineste sminke.

MinMote
Publisert:

«Euphoria»-effekten banet vei for eksperimentell make-up i 2019, og 2020 vil gå i samme fotspor. Vi snakker avant garde-eyeliner, glitter og spenstige fargevalg.

Vi går våren i møte med en variert og glitrende fargepalett, soft glødende hud og glossy lepper. Euphoria entusiast eller ei, mye av vårens trender er inspirert av HBO serien, men uttrykkene på makeuplookene er varierte og alt fra «bananas» til softe og klassiske.

SMINKE

Bli kjent med MinMotes nye skjønnhetsekspert

La deg inspirere av de hotteste make-uptrendene denne våren:

1. Hvit eyeliner

Kremete og hvit eyeliner er en av vårens hotteste trender. Tykk eller tynn, med eller uten vinge. Your choice. Denne lekne, men delikate eyelineren passer perfekt til en lett solkysset hud og er rålekker om du vil leke deg litt ekstra uten å være for vågal. Jeg kommer uten tvil til å matche hvit eyeliner til naken hud på stranden, bare for det lille ekstra!

SMINKE

Sjekk disse ville neglene

Foto: Therese Aanonli.

2. Fargerik mascara

En soft glødende hud toppet med en fargesprek mascara, gir en enkel lekker look et lite spenstig løft. Synes du det er litt skummelt med klare farger så prøv deg frem med mørk grønn eller mørk blå. Det vil se naturlig ut ved første øyekast, men skiller seg likevel såpass ut at man må se to ganger.

Foto: Therese Aanonli.

3. Floating eyeliner

Denne spreke eyeliner-varianten vil blomstre i takt med våren. Dette er en sikker vinner dersom du har tunge øyelokk. Glitrende, pasteller eller neonfarger, dristig eller diskret, alt avhenger av fargevalg. Så her er det bare å leke seg. Dette gir en edgy og kul vibe med kun et lite sveip på lokket.

SMINKE

Dette er største skjønnhetstrendene fra 2010-tallet

Foto: Therese Aanonli.

4. Golden godess

Vi kommer ikke unna. Gull, gull og mer gull i deilig symfoni med bronze og ferskentoner. I softe og myke overganger som gir et drømmende uttrykk. Både når det kommer til hud, lepper og øyne så er det disse fargenyansene som gjelder.

Foto: Therese Aanonli.

5. Glitter

Glitter er ikke bare forbeholdt julebord- og partysesongen, og i nå skal vi glitre om kapp med vårsolen. Gull er helt klart en trygg og safe vinner dersom en «pop of color» blir for vågalt.

Foto: Therese Aanonli.

6: Lekne farger

Morsomme fargekombinasjoner for den lekne. Gå utenfor boksen å lek med farger. Miks og triks med uvante fargekombinasjoner. Pasteller er hot, og husk alt er lov.

Foto: Therese Aanonli.

VIL DU HOLDE DEG OPPDATERT PÅ MOTE OG TRENDER?

Følg MINMOTE PÅ INSTAGRAM for å få daglige oppdateringer og inspirasjon!

Therese Aanonli er tilknyttet Max Social, som er et heleid profilbyrå i VGTV AS. VGs redaksjonelle vurderinger gjøres uavhengig av dette. Redaksjonen står fritt. Oversikt over bindinger for profiler som gjør oppdrag for VG ligger her.

Publisert:
MinMote
MinMote er Norges største moteside. Vi vil inspirere og opplyse deg, samtidig som du vil finne de siste nyhetene fra moteverden i inn- og utland.