Perfekt eyeliner: Slik mestrer du Adeles signaturlook

SENSUELL: Adele er en mester på å legge eyeliner. Skjønnhetsblogger Emilie Tømmerberg viser deg hvordan du får looken. Alle foto: emilietommerberg.com

Superstjernen Adele (27) har gjort tykk eyeliner til sitt varemerke. Skjønnhetsblogger Emilie Tømmerberg viser deg hvordan du sminker deg som sangfulgen.

Emilie Tømmerberg
Publisert:

Superstjernens signaturlook med perfekt eyeliner og feilfri hud har vært omtalt et utall ganger i alt fra Vogue til Vanity Fair - og det er ikke vanskelig å forstå.

SMINKE

Slik får du Taylor Swifts røde lepper og «smokey eyes»

Den tykke katteøye-lineren er den perfekte festlooken - forbeholdt at du faktisk klarer å legge den uten å søle det til. Dét skal Emilie Tømmerberg hjelpe deg med i denne saken.

Les VGs plateanmeldelse: Kom deg ut og lev litt, jente

SMINKE

Slik får du Gigi Hadids glødende hud

Slik gjør du:

STEG 1: Adele har en nøytral og enkel hudsminke med litt konturering i kinnene. Bruk en flytende foundation som er semi-matt, og gå over med litt løspudder. Marker kinnene med et matt solpudder. Fyll i brynene med en mørk øyenbrynsblyant og gå for en klassisk avrundet fasong.
STEG 2: Start med en lys øyenskygge over hele lokket, det kan gjerne være litt skimmer i men ikke mye. Bruk en matt øyenskygge i en gråbrun farge. Denne skal nesten ikke være synlig men nok til å definere øyelokket. Bruk en stor og myk øyenskyggebørste som du bruker i globallinjen. Dra den frem og tilbake langs globallinjen og den store kosten gir et mykt resultat.
STEG 3: Adele sin eyeliner er helt perfekt og uten glipper. Så før du starter med den våte eyelineren kan du bruke en svart kajal for å fylle inn langs de øvre vippene og på våtkanten. Dette vil gjøre øynene enda mer intense. Bruk en q-tips nede for å fjerne det som smitter av på våtkanten nede.
STEG 4: Å påføre en våt eyeliner kan være vanskelig men øvelse gjør mester. Jeg synes det er lettest å bruke de som har en tusjtupp. Adele sin eyeliner er veldig tykk så jeg anbefaler at du tar det steg for steg. Start innerst i øyekroken og så jobber du den ut til ytterkanten av vippene. Avslutningen på eyelineren skal følge formen på vippene dine og den skal ikke være for dominerende. Ta et øye om gangen. Tips: ha speilet på bordet så du ser ned når du påfører eyelineren.
STEG 5: Bruk en lysreflekterende concealer under øynene og så påfører du den samme gråbrune øyenskyggen lang de nedre vippene.
STEG 6: Påfør maskara oppe og nede. Fokuser på de ytre vippene for å la den fine eyelineren synes. Klipp til en remse med løsvipper og når maskaraen har tørket legger du langs de ytre vippene.
FERDIG: På seks steg har du lagt Adeles feilfrie sminkelook. «Hello», nå er du klar for hva som helst!
Publisert:

Finn mer innhold om: