På MinMote finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.
Hvilke produkter MinMote skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener MinMote penger.
Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».
Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på MinMote, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.
I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.
MinMotes skjønnhetsekspert Therese Aanonli viser deg hvordan.
Ingen festsesong uten glitter, eller hva?
Mange sliter med at glitteret drysser og legger seg i fjeset eller alle andre steder enn på øyenlokket. Men det er helt klart gode knep som gjør hele seansen med glitter lettere – for eksempel å bare velge glitter som ikke drysser! Min absolutte favoritt innen glitter, er å bruke glitter som IKKE drysser. Da fjerner man problemet en gang for alle. Det finnes mange ulike glittertyper, både glitter i kremform og glitter i flytende form. Og de glitrer godt tross at de kommer i «fast form».
Men, om du likevel velger å gå for den klassiske typen glitter som drysser, så ikke glem dette:
Glitterlim
Prepp øyenlokket med en våt øyenskygge, eller aller helst med glitterlim. NYX Cosmetics har et veldig bra glitterlim som ikke lager striper, og som gjør at glitteret sitter som en kule og dermed ikke drysser. Pass alltid på å påføre et tynt lag glitterlim, uavhengig av hvilket merke lim du bruker.
Har du ikke glitterlim så kan du som nevnt over bruke en våt/kremete øyenskygge eller en lipgloss, men det kan føre til mer dryssing da det ikke alltid vil holde like bra som et glitterlim.
Stor test av julekalendere 2021
Mengde glitter og påføring
For å unngå at det drysser, må du være påpasselig med mengden du påfører av glitteret. Blir det for «tykt» lag med glitter, vil det uavhengig av underlag drysse. For dersom glitterpartiklene blir liggende oppå hverandre, vil de ikke ha noe feste.
Påfør glitteret med en flat øyenskyggebørste og dytt på med lette bevegelser. Presser du for hardt vil du blende glitteret inn i limet og ikke oppnå optimal «sparkle» med glitteret. Et godt tips er å ta øyne før huden slik at du lettere kan fjerne glitter som eventuelt drysser.
Paris Hilton giftet seg i luksusdesign
Teipen, vår bestevenn
For å fjerne eventuelle glitterpartikler som drysser, bruk teip til å fjerne glitteret med. Det tar ALT. Teipen må være mitt beste tips.
Følger du disse stegene så vil glitteret sitte hele kvelden:
Glitterlim og liten mengde glitter på øyenlokket.
Helt på slutten her så vil jeg komme med et tips. Smaken er selvfølgelig som baken, men glitter kan lett bli mye og teatralsk, så ved å kombinere glitter med en frisk glødende hud vil det se delikat og lekkert ut.
Glitrende god festsesong til deg!
Slik legger du highlighter riktig
Vil du toppe årets glitrende festlook med en kjole eller et par sko? Se noen av MinMote-redaksjonens glitrende tips her:
Therese Aanonli er tilknyttet Max Social, som er et heleid profilbyrå i VGTV AS. VGs redaksjonelle vurderinger gjøres uavhengig av dette. Redaksjonen står fritt. Oversikt over bindinger for profiler som gjør oppdrag for VG ligger her.