Lady Gaga lanserer sminkemerke

STERKE FARGER: Lady Gaga har lenge brukt sterke farger på både klær og sminke. Nå lanserer hun sitt eget sminkemerke. Foto: Jamie McCarthy/AFP.

Lady Gaga (33) håper at hennes nye sminkemerke ikke vil bidra til å gjøre folk usikre på seg selv.

Iben Kalberg
Publisert:

Artisten har lenge vært kjent for å gjøre mye ut av seg med ekstraordinære og ville stil med antrekk og sminke i sterke farger.

Nå følger Gaga i Rihannas fotspor, for i september lanserer hun sitt eget sminkemerke som har fått navnet Haus Laboratories.

NYHETER

LADY GAGAS FORLOVELSESRING KAN HA KOSTET OVER TRE MILLIONER

Gaga har lenge hintet om at et sminkemerke er på vei, men nyheten er nå bekreftet. Det er i et eksklusivt intervju med Business of fashion at Gaga avslører planene.
Hun forteller videre at kolleksjonen blant annet vil inkludere make-up kits med lipgloss og lipliner.

– Farge kan være fullstendig transformativt. Det er kraftig, det er vakkert, og det er hvordan jeg fant stemmen min, sier Gaga til avisen.

A post shared by HAUS LABORATORIES (@hauslabs)
NYHETER

LADY GAGA STJAL SHOWET – IGJEN

For Gaga-entusiaster som venter spent er det gode nyheter, og produktene vil snart gjort tilgjengelige for forhåndsbestilling.
Superstjernen forteller videre at nøtten hun prøver å knekke er å få folk til å ikke ville se ut som noen andre enn seg selv når de sminker seg.

– Jeg kommer faen meg aldri kommer til å lansere et skjønnhetsmerke som gjør folk mer usikre på seg selv. Dette handler om å være seg selv og å være fri, forteller Gaga.

VIL DU HOLDE DEG OPPDATERT PÅ MOTE OG TRENDER? Følg MINMOTE PÅ INSTAGRAM for å få daglige oppdateringer og inspirasjon!

Publisert: