Nå kommer Kylie Cosmetics til Norge

SMINKEGRÜNDER: Kylie Jenner har gjort det skarpt med sitt selvtitulerte sminkemerke.
SMINKEGRÜNDER: Kylie Jenner har gjort det skarpt med sitt selvtitulerte sminkemerke. NINA PROMMER / EPA

Kylie Jenner følger etter Rihanna.

Husker du tiden hvor det knapt var et eneste spennende, stort sminkemerke å få kjøpt i norske butikker? Den tiden er forbi.

Den siste tiden har flere store skjønnhetsmerker gjort sitt inntog i Norge. Rihannas Fenty-merker gjorde braksuksess, og solgte sminke for nær tre millioner kroner på et døgn. Nylig kom også luksusmerket Givenchy med sin sminke her til lands.

Nå kommer også Kylie Cosmetics, som er Kylie Jenners (24) sminkemerke, til Norge.

Sminkemerket har vært en stor grunn til at Jenner kunne kalle seg verdens yngste selvskapte dollarmilliardær. Hun slo seg stort opp med såkalte «Lip kits», som hun lanserte i 2015.

Siden den gang har hun lansert en rekke sminkeprodukter, og lansert sitt eget merke med hudpleie, samtidig som kritikken til tider har haglet. På den måten har Jenner snudd leppekritikken til en suksesshistorie.

Tidligere har man måttet bestille fra utlandet for å få kloa i produktene. Fra 30. september vil produktene selges hos utvalgte Kicks-butikker i Norge og på nett.

BIG BUSINESS: Disse leppeproduktene var starten på Jenners sminkeimperium.
BIG BUSINESS: Disse leppeproduktene var starten på Jenners sminkeimperium.David Dee Delgado / GETTY IMAGES NORTH AMERICA

Kylie Jenner har blitt en verdensstjerne etter deltagelsen i programmet «Keeping up with the Kardashians» sammen med søsteren Kendall og halvsøstrene Kim, Kourtney og Khloe. Også storesøster Kim har lansert sitt eget sminkemerke, heller ikke det helt uten kontroverser.

24-åringen Jenner har bygget en massiv følgerskare i sosiale medier, og med det blitt en av verdens største influencere. Derfor er hun også en selvskreven gjest på moteukene. Så du for eksempel da hun viste frem babymagen med lekre antrekk under moteuken i New York nylig?

Denne uken lanserte hun også sin egen linje med produkter til babyer, kalt Kylie Baby. Det er ikke kjent om denne linjen kommer til Norge.

Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.

Hvordan var din opplevelse i dag?