Skjønnhet

Nå kommer Kylie Cosmetics til Norge

SMINKEGRÜNDER: Kylie Jenner har gjort det skarpt med sitt selvtitulerte sminkemerke.

Kylie Jenner følger etter Rihanna.

  • Elise Alexandra Gulbrandsen
Publisert:

Husker du tiden hvor det knapt var et eneste spennende, stort sminkemerke å få kjøpt i norske butikker? Den tiden er forbi.

Den siste tiden har flere store skjønnhetsmerker gjort sitt inntog i Norge. Rihannas Fenty-merker gjorde braksuksess, og solgte sminke for nær tre millioner kroner på et døgn. Nylig kom også luksusmerket Givenchy med sin sminke her til lands.

Nå kommer også Kylie Cosmetics, som er Kylie Jenners (24) sminkemerke, til Norge.

Sminkemerket har vært en stor grunn til at Jenner kunne kalle seg verdens yngste selvskapte dollarmilliardær. Hun slo seg stort opp med såkalte «Lip kits», som hun lanserte i 2015.

Siden den gang har hun lansert en rekke sminkeprodukter, og lansert sitt eget merke med hudpleie, samtidig som kritikken til tider har haglet. På den måten har Jenner snudd leppekritikken til en suksesshistorie.

Tidligere har man måttet bestille fra utlandet for å få kloa i produktene. Fra 30. september vil produktene selges hos utvalgte Kicks-butikker i Norge og på nett.

NYHETER

Kim Kardashian dropper West

BIG BUSINESS: Disse leppeproduktene var starten på Jenners sminkeimperium.
NYHETER

Slik snudde Kylie Jenner leppekritikken til en suksesshistorie

Kylie Jenner har blitt en verdensstjerne etter deltagelsen i programmet «Keeping up with the Kardashians» sammen med søsteren Kendall og halvsøstrene Kim, Kourtney og Khloe. Også storesøster Kim har lansert sitt eget sminkemerke, heller ikke det helt uten kontroverser.

24-åringen Jenner har bygget en massiv følgerskare i sosiale medier, og med det blitt en av verdens største influencere. Derfor er hun også en selvskreven gjest på moteukene. Så du for eksempel da hun viste frem babymagen med lekre antrekk under moteuken i New York nylig?

Denne uken lanserte hun også sin egen linje med produkter til babyer, kalt Kylie Baby. Det er ikke kjent om denne linjen kommer til Norge.

Publisert:

Les også

  1. SMINKE

    Solgte sminke for nær tre millioner på ett døgn

  2. NYHETER

    Kylie Jenner viste frem babymagen

Relaterte artikler

HUDPLEIE

Rihanna utvider i Norge

NYHETER

Solgte sminke for 36 millioner på én time

NYHETER

Kendall Jenner saksøkes

NYHETER

Kylie Jenner viste frem babymagen

NYHETER

Dundas fikk stjerneskryt etter sexy visning

NYHETER

Kylie Jenner i norsk design: – Veldig spesielt

NYHETER

Slakter Ingrossos julekalender