Blush er sminkeproduktet som gjelder nå

LA BLUSHEN GJØRE JOBBEN: Blush kan toppe sminkelooken. Det beste av alt - det er enkelt! Få tips til tre friske sminkelooks her. Foto: Therese Aanonli.

Et flush av blush. Så lekkert, så delikat. Og det beste av alt, så enkelt!

Elise Alexandra Gulbrandsen
Publisert:

Blushen er dette tiårets tryllestav i mine øyne, men den har fått for lite kred og ære. Så nå må vi løfte blushen, eller rougen som bestemor sa. Den har kanskje litt bestemor- eller tante-stempel på seg. Ufortjent, synes jeg.

Mange av oss liker å slumre litt ekstra på morgenkvisten, meg selv inkludert. Så en enkel men fresh sminkelook som man kan skape på få minutter trekker ofte vinnerloddet i hverdagen.

SMINKE

Dette er vårens store skjønnhetstrender

Kjapt og enkelt

Mange bruker leppestiften som en slags tryllestav for å friske opp sminkelooken, men ikke alle er leppestift-elskere. Så her kommer tidenes tips for det lille ekstra: et flush av blush.

Jeg har selv fått helt oppheng på blush, og bruker ofte blush fremfor solpudder for å skape det lille ekstra. Roser i kinn, peachy friskhet, solkysset glød, editorial vibe og litt for å «toppe kransekaken» på dager hvor jeg føler meg litt døll. Blush er virkelig en redning og krever så lite.

SMINKE

Dette er største skjønnhetstrendene fra 2010-tallet

Blushen er alltid med meg i vesken, en kremete blush som jeg kan klappe på kinn, øyne og lepper hvor som helst når som helst for å friske opp sminken – både til hverdags og fest.

Under ser dere tre freshe sminkelooks hvor jeg har brukt blush som hovedprodukt for å skape friske vibber helt uten solpudder.

Naturlig frisk

FRISK: Ved å bruke blushen på denne måten får du friske roser i kinnene. Foto: Therese Aanonli.

Blush er ikke bare for kinn. Start med å påføre blushen på eplekinn, dra den opp under øynene og et lett sveip over nesen. En flytende konsistens er topp for denne friske looken da den er lett å påføre over store flater og gir en naturlig finish med en friskhet som ser ut som den kommer innenfra. Hvem vil ikke ha en friskhet som ser ut som man har vært en dag i skibakken? Eller en spasertur ute i vårsolen? Påfør litt av blushen på leppene for et deilig samspill og «the cherry on-top».

SMINKE

Bli kjent med MinMotes nye skjønnhetsekspert

Solkysset

SOLKYSSET: Ved å bruke blushen på denne måten kan du trygt droppe solpudderet for en helt naturlig look. Foto: Therese Aanonli.

Grå gusten vinterhud elsker et løft med glød. Og jo da, man trenger ikke solpudder for å jukse på seg litt glød. Velg en gyllenbrun blush og påfør den på kinn og kinnben og i toppen av pannen for den perfekte solkyssede looken. Om du ønsker litt ekstra så påfør gjerne litt på midten av øyenlokket for å toppe blushgløden.

SMINKE

Sjekk disse ville neglene

For deg som vil litt ekstra

EKSTRA: Blushen kan fint være multiproduktet som topper festlooken. Foto: Therese Aanonli.

Start med å legge blushen i ytterkant av øyet med små lette bevegelser. Bruk en fluffy børste å bygge opp fargeintensiteten gradvis. Legg blushen helt ut i hårfestet og ned på kinnben, i et nokså stort området. Sørg for at du får en «drømmende» finish hvor du ikke kan se starten og avslutningen på blushen. Men at den bare forsvinner gradvis. Til denne looken er fersken og bærtoner ypperlig. Bruk gjerne kremete blush, enklest å jobbe med og du kan også enkelt justere styrken i ettertid ved å gå over med foundationbørsten din.

Håper du ble skikkelig blush-inspirert, og klar for å piffe opp vinterhuden med blush på ulike måter. Det er helt genialt, et produkt som gjør så utrolig mye. Jeg er forelsket!

Therese Aanonli er tilknyttet Max Social, som er et heleid profilbyrå i VGTV AS. VGs redaksjonelle vurderinger gjøres uavhengig av dette. Redaksjonen står fritt. Oversikt over bindinger for profiler som gjør oppdrag for VG ligger her.

Publisert:
Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.