Seks sminkefavoritter til under 200-lappen

Du trenger ikke blakke deg for å oppgradere sminkesamlingen med gode basisprodukter - MinMotes sminkespaltist har plukket ut sine favoritter til under 200 kroner.

Agnes sminkefavoritter toppbilde

TIPSER: Agnes Louise Haugen er fast spaltisk hos MinMote og tipser om sine skjønnhetsfavoritter. Foto: Privat

Agnes sminkefavoritter toppbilde

NØYTRAL: Matt leppestift er perfekt for å gi hverdagene litt farge uten at det blir for mye. Se merke og pris lenger ned i saken. Foto: Produsenten

Agnes sminkefavoritter toppbilde

BRYNKONTRLL: Med øyenbrynsgelé kan du definere brynene dine som du vil. Se merke og pris lenger ned i saken. Foto: Produsenten

Jeg har tidligere laget en rekke sminkeguider i denne spalten, som hvordan du sminker deg uten maskara som Gigi Hadid, hvordan du unngår klumper i maskaraen og hvordan du kan sminke både lepper og øyne større.

Les også:Kultproduktene som er verdt hver krone

Men uansett hvordan du liker å sminke deg, er det verdt å merke seg at lav pris ikke alltid betyr dårlig kvalitet. Tvert imot er noen av mine største sminkefavoritter perfekte til et lite budsjett, enten det gjelder hverdagssminke som solpudder, eller den klassiske party-eyelineren.

Her har jeg listet opp mine seks favoritter:

Matt leppestift

Agnes sminkefavoritter

Leppestift fra Isadora. Foto: Produsenten

Agnes sminkefavoritter

Flytende eye-liner fra Inglot. Foto: Produsenten

Er du typen som ikke liker sterke leppestiftfarger, men heller naturlige toner? I såfall anbefaler jeg en leppestift med matt finish - så unngår du også den veldig glinsende looken. Denne holder lenge og legger seg veldig fint på leppene uten og tørke dem ut, og fargen er en super hverdagsfarge som går til absolutt alt.

Min favoritt: IsaDoras «Twist-Up Matt Lips» i fargen 50 Naked

Flytende eyeliner

Vil du ha en eyeliner som holder lengst mulig, er det flytende du bør gå for - som denne i geléform. Når den tørker blir den matt svart, og den er superlett å jobbe med. Denne kan både brukes som eyeliner langs vippene oppe og på våtkanten oppe og nede.

Min favoritt: Inglot Gel-eyeliner, nr. 77

Agnes sminkefavoritter 2

Foundation fra L'Oreal. Foto: Produsentne

Agnes sminkefavoritter 2

Solpudder fra The Balm hos Coverbrands.no. Foto: Produsenten

Lett foundation

Ikke alle dager - særlig hverdager - er egnet for en veldig tung og tykk foundation. I stedet bruker jeg en veldig lett foundation som gir middels dekkevne og får huden til å se gjevn ut. Den ser supernaturlig ut på, og holder hele dagen. I tillegg kommer den i farger med forskjellig undertoner, så du er garantert å finne en som matcher deg.

Min favoritt: L'Oreal True Match Foundation

Varmt solpudder

En superfin bronzer som kan brykes til lett skyggelegging av ansiktet eller for å få litt varme. Ved første øyekast kan den se ganske mørk ut men avhengig av hvor mye du påfører kan du få den til å se både lys og mørk ut. Pass bare på at du ikke gjør disse sminketabbene.

Min favoritt: The Balms «Bahama Mama»

Øyenbrynsgelé

Agnes sminkefavoritter 3

Maskara fra IsaDora. Foto: Produsenten

Agnes sminkefavoritter 3

Øyenbrynsgelé fra L'Oreal. Foto: Produsenten

Hvis du vil ha mer definerte bryn uten å gjøær dem veldig mye mørkere, er en brynsgelé med litt farge i seg perfekt. Min favoritt synes jeg gjør at brynshårene ser fyldigere ut og blir mer definerte. Derfor er denne super for litt definisjon på late dager, samt at den holder brynene på plass hele dagen. Den kan også brukes på vippene for litt definisjon uten å se sminket ut. Bruker du denne guiden er du garantert suksess!

Min favoritt: L'Oreals Brow Artisk Plumper i fargen «Dark Brunette»

Sort maskara

En sort maskara er et «must» i de fleste sminkepunger. Denne maskaraen er ganske ny på markedet, men jeg falt for den med én gang. Den gir fyldige og definerte vipper, samtidig som den sprer de ut i en vifteform. Mascaraen holder seg også veldig fint gjennom dagen.

Les også:10 ting du ikke visste om maskara

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?