Tipsene til vårfrisk sminke

Det er lite som skal til for å toppe vår-looken, skriver MinMotes skjønnhetsekspert.

MinMote
Publisert:

Små gleder - vi trenger det mer enn noen gang.

Og følelsen av å føle seg fresh gjør så mye med selvfølelse og selvtillit, spør du meg.

Våren nærmer seg heldigvis og jeg har et par tips i ermet som kan være med på å toppe den friske følelsen. Det er så lite som skal til.

Noe av det deiligste jeg vet er en glødende, ren og sunn hud. Og en enkel måte å oppnå det på er å kun bruke kremete produkter for et «dewy» resultat. Pass også på at du har godt med fukt i hudpleierutinen din.

Se video av hvordan jeg får glød i huden:

For å fremme den friske og sunne huden så er blush i nyansene fresken og rosa lekkert. Det gir en sunnhetsglød.

Mitt beste og hotteste vårtips er å legge en farget liner, gjerne rundt hele øyet eller på det området du ønsker, og dus så den fargede lineren med en børste for et diffust og mykt uttrykk. Farget liner er hottere enn aldri før og jeg utfordrer deg til å prøve trenden.

Dropp gjerne maskara for et mer moderne og naturlig uttrykk tross fargebomben, og bruk gjerne en leppestift eller gloss som er lik din naturlige leppefarge.

Er du skeptisk til farget eyeliner? Velg et produkt du har i sminkemappen fra før for å sjekke om dette er noe for deg. Du kan bruke alt fra kajal til lipliner, leppe eller øyenskygge, det er bare fantasien som setter grenser.

Therese Aanonli er tilknyttet Max Social, som er et heleid profilbyrå i VGTV AS. VGs redaksjonelle vurderinger gjøres uavhengig av dette. Redaksjonen står fritt. Oversikt over bindinger for profiler som gjør oppdrag for VG ligger her.

Publisert:
MinMote
MinMote er Norges største moteside. Vi vil inspirere og opplyse deg, samtidig som du vil finne de siste nyhetene fra moteverden i inn- og utland.