Juks deg til større lepper uten kirurgi

SMINKETIPS: Lys, skygge og litt lipgloss er alt som skal til for å få leppene til å virke større.

Du trenger ikke ty til kirurgi eller Restylane for å få større lepper. Her er guiden til hvordan du kan sminke dem fyldigere.

Agnes Lovise Haugen
Publisert:

Tipsene får du av skjønnhetsblogger Agnes Lovise Haugen.

Noe av det fine med sminke er at man kan «jukse» litt med lys og skygge. Sminke handler mye om nettopp det - å forsterke eller skape en ny skygge, eller å legge litt ekstra lys for å fremheve. For å få leppene til å se større ut bruker man lys og skygge for å gi et inntrykk av mer fylde.

Se også hvordan du legger perfekt rød leppestift her:

I denne saken er det flere tips til hvordan man kan få leppene til å se større ut. Om du ikke har lyst til å bruke alle, kan du kun ta i bruk ett av dem for å få litt effekt.

HUDPLEIE

Slik forebygger du rynker

Se hvordan du sminker deg til større lepper - steg for steg:

STEG 1: Start med rene lepper. Om leppene dine er veldig tørre ville jeg brukt en lipbalm på forhånd, men tørk av det overflødige før du starter å legge produkter.
STEG 2: Legg en lipliner i en farge som matcher leppestiften du skal bruke langs kanten på leppene. Om leppene dine er ujevne eller litt skjeve kan du prøve å rette ut dette nå ved å tegne de like på begge sider. Pass på at du ikke tegner for langt utenfor leppene. Få streken inn i munnviken, ikke utenfor. Du kan enten fylle inn hele leppeoverflaten med lineren, eller duse den inn mot midten av leppene.
STEG 3: Legg leppestiften på leppene på de ytterste delene av leppene. Hold midten mer eller mindre uten produkt.
STEG 4: I midten av leppene legges en leppestift i en lysere tone enn den forrige. Dette vil bringe frem leppene og få dem til å se fyldigere ut.
STEG 5: For å gi leppene enda mer fylde kan du også legge en lys skygge med skimmer i amorbuen og en lett skygge med et mørkere pudder under leppen.
STEG 6: Om ønsket kan du avslutte med en gloss for å reflektere lyset på leppene. Dette vil få de til å se enda fyldigere ut.
Publisert:

Finn mer innhold om: