Naturlig og elegant: Slik sminker du deg i bryllup

ENKELT: MinMotes skjønnhetsspaltist Agnes Lovise Hagen viser hvordan du får en enkel og fresh look som funker bra i bryllup. Alle foto: Privat

En bryllupsinvitasjon kan fort bli dyr, hvis du skal bruke penger på både hår, sminke og antrekk før festen. Derfor har MinMote laget en enkel guide til sminken du lett får til hjemme.

Agnes Lovise Haugen
Publisert:

Som bryllupsgjest må du finne balansen mellom å være pyntet, men ikke overgå bruden. Det gjelder selvsagt antrekk (hold deg i alle fall unna hvite og overdådige kjoler), men også hår og sminke - som mange kan synes er vanskelig å få til selv. Tenk at du skal se fresh og naturlig ut så mulig, så dropp tung sminke og gå for lyse farger på øyelokket i steden. Et tips for å få øynene til å se større og klarere ut er å legge hvit liner på våtkanten nede.

Trenger du kjoleinspirasjon?Se tre nydelige kjoler her

Men bruker du flere hundre kroner på å få fikset dette i en salong, pluss at du kjøper deg ny kjole - for ikke å glemme gaven - er fort lommeboka tom før festen har begynt.

Når det gjelder hår, har MinMote en rekke guider til fletter og oppsatser som passer perfekt i bryllup (samt en fantastisk inspirasjonssak), sjekk dem ut her:

I tillegg har vi under laget en enkel steg for steg-guide til sminke som ser pyntet ut, men ikke oversminket - og ikke mins er det enkelt å få til hjemme (hvordan du legger foundation, rouge og solpudder ser du her). Lykke til!

1: Start med å legge en øyenskyggeprimer over lokket for at øyenskyggen skal sitte godt og feste seg bedre. Legg så en øyenskygge som matcher hudfargen din over hele øyelokket. Dette vi gjøre det enklere å duse ut skyggene senere.
2: Legg en matt brun skygge, som er et park toner mørkere enn hudfargen din i globalen . Dus den godt ut før du går videre. Deretter legger du en lys bronsefarget skygge over hele lokket opp til globalen. Pass på at fargen blir tett på hele lokket og at du får en fin overgang til fargen du la i globalen.
3: Bruk en matt, mørk brun skygge - legg den helt inntil vippene med en liten kost. Dus den litt ut så du får en myk liner langs vippene. Her kan du gå så mørkt eller lyst du selv ønsker.
4: Påfør maskara oppe og nede. For å få lyet til å se anda større ut, kan du legge en lys kajal på våtkanten nede.
5: Legg så en lipliner som matcher leppefargen din natulig langs leppekanten og fyll inn med samme farge på hele leppen.
6: Avslutt med gloss på leppene og en ferskenfarget blush for friskhet og farge i kinnene.
Publisert:

Finn mer innhold om: