Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På MinMote finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter MinMote skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener MinMote penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på MinMote, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Pyntet til fingerspissene: Inspirasjon til neglene

GRØNT ER SKJØNT: MinMotes skjønnhetsekspert Therese Aanonli velger grønne negler i vår. Foto: Privat.
GRØNT ER SKJØNT: MinMotes skjønnhetsekspert Therese Aanonli velger grønne negler i vår. Foto: Privat.

Knallfarger, stilige mønstre og blomster er det vi vil pynte neglene med nå.

Det er ikke så mye som er gøy om dagen. Derfor gjelder det å ha det litt ekstra gøy der man kan, og for oss kan negler gjerne være noe av det.

Nå som våren endelig er her blir vi inspirert til å hente frem mer farger igjen. Enten du fikser neglene hos salong, eller liker best å fikse dem selv har vi funnet frem til inspirasjon både innen farger og mønstre.

MinMotes skjønnhetsekspert Therese Aanonli velger gjerne neongrønne negler i vår.
– Våren er her og jeg er overbevist om at friske grønne negler gjør noe med humøret. Vi trenger farger og hva er vel diggere enn grønt når det blomstrer rundt oss. Om du velger fransk manikyr med grønt kun på tuppene, en litt kreativ grønn variant eller full dekk med grønt over hele neglen, er alt like fint og friskt. Ikke minst kler det våren helt perfekt.

Fikse selv? Slik får du neglelakken til å vare

Her er 10 kule negledesign vi lar oss inspirere av nå:

Influencer Marianne Theodorsen har alltid de kuleste neglene, og kombinerer gjerne ulike mønstre og farger:

Nina Sandbechs godterinegler skulle vi gjerne ha kopiert:

Det samme med disse:

Grafiske negler? Ja, takk!

Om ikke knallfarger og mønster er noe for deg, kan det også løses mer subtilt:

Her er fire lakker vi gjerne skulle ha testet nå:

Neglelakk

Neglelakk fra H&M i fargen Pick up lime. Foto: Produsenten.

Neglelakk

Neglelakk fra OPI hos Lyko. Foto: Produsenten.

Neglelakk

Neglelakk fra Essie i fargen Madison Ave-Hue hos Lyko. Foto: Produsenten.

Neglelakk

Neglelakk fra OPI. Foto:

Therese Aanonli er tilknyttet Max Social, som er et heleid profilbyrå i VGTV AS. VGs redaksjonelle vurderinger gjøres uavhengig av dette. Redaksjonen står fritt. Oversikt over bindinger for profiler som gjør oppdrag for VG ligger her.

Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.

Hvordan var din opplevelse i dag?