Sminkegigant skal bruke Ulrikkes pop-debut i 45 land

Et eksklusivt samarbeid kickstarter karrieren til pop-debutanten Ulrikke Brandstorp (21) i rundt 45 land.

Stein Østbø
Publisert:

– Nesten surrealistisk, sier Sarpsborg-kvinnen - som kun bruker Ulrikke som artistnavn - om muligheten hun har fått.

Det er svenske IsaDora Cosmetics som har falt såpass pladask for både Ulrikkes personlighet og hennes ferske låt, «Play With» at de kommer til å bruke låten hennes i sin kommende reklamekampanje.

Videoen til denne kan du se øverst i artikkelen!

Det er videoregissøren av «Play With», Joon Brandt, som har vært mellomleddet mellom Ulrikke og IsaDora.

– Jeg kontaktet Joon da jeg skulle lage video, og Joon jobbet samtidig med den nye reklamekampanjen til IsaDora. Dermed tok det ene det andre, forteller Ulrikke til MinMote.

Martine maskara
SMINKE

Hvilken billig-maskara er best?

– Jeg hadde allerede gjort ni kampanjer for IsaDora og var i idéfasen til denne som skal lanseres nå, supplerer Joon Brandt.

– Da jeg møtte Ulrikke var det bare å legge sammen én og én og få to. Hun har noe lekent, catchy og tidsriktig over seg, og det viste seg at også IsaDora var svært positive til å bruke Ulrikke. Jeg tror de så hvor godt Ulrikkes personlighet og utseende stemte overens med det uttrykket som de ønsker seg, sier han.

ARTISTEN: Slik presenterer artisten Ulrikke seg. Foto: JOON BRANDT

Det kan sales og marketing manager Kristin Trommestad i IsaDora Norge underskrive på. Hun er vilt begeistret for samarbeidet i forbindelse med lanseringen av Big Bold Extreme maskara, sier hun.

– Ulrikke er en spennende artist med «attitude» som står godt til det tøffe produktet vi lanserer, og hun løfter kampanjen til et høyt nivå, hvor vi treffer flere forbrukere enn vi ville klart på egenhånd. Vi er imponert over hva hun har fått til og gleder oss til fortsettelsen, sier Trommestad til MinMote.

Dermed er det ingen grunn for Ulrikke å deppe over at hun «bare» ble blant de førti beste i «Idol» i 2013 og forsvant fra «The Voice» kvelden før finalen i fjor. Låten hennes skal nå brukes i IsaDoras nye reklamekampanje i rundt 45 land.

SMINKE

i ting du kanskje ikke visste om maskara

Dermed er hun et stort steg nærmere den artistdrømmen hun har hatt hele livet.

– Helt siden jeg var bitteliten. Så fort jeg var nær en scene, ville jeg opp på den. Jeg tror jeg var syv eller åtte da jeg grep hårbørsten og hoppet opp på en benk i garderoben på Badeland og holdt show for alle som var der, ler Ulrikke.

Hun er ikke snauere enn at hun sier rett ut at det store målet er å synge på store arenaer over hele verden. Et hårete mål?

– Ja, men hva skal vi med Janteloven? Man må ikke sette seg små mål - hva gjør du da når det målet blir nådd veldig tidlig? Det er alltid realistisk å nå sine mål, selv om det for andre kan virke uoppnåelig, sier hun bestemt.

KARRIERE-LYNSTART: Ulrikke Brandstorp har fått en gyllen sjanse tidlig i karrieren. Mandag starter den første IsaDora-reklamekampanjen i Sverige der hennes debutsingle, «Play With», er musikalsk følge. Foto: STEIN ØSTBØ

Bestemt er hun også utenom scenen. Ulrikke startet sitt eget plateselskap i fjor og er helt og holdent sin egen sjef, både artistisk og økonomisk.

– Det er mye jobb, men samtidig sinnssykt gøy. Mange tror at å være artist bare er å gå opp på scenen og synge i tre minutter, men det tar tid og hardt arbeid å etablere sitt eget selskap og sette seg inn i ting. Det er «learning by doing», og man må virkelig skjerpe seg. Men jeg tror på hardt arbeid. Familiens motto har alltid vært at våkentid er arbeidstid, forteller hun.

Ulrikke er ikke bare opptatt av å jobbe hardt - hun liker også å ta sjanser.

– Mange sier jo at dette er galimatias. Jeg burde ha investert alle disse pengene i en leilighet, i en utdannelse eller noe annet, men jeg må bare prøve, være litt crazy! Jeg orker ikke å sitte som 80-åring og være bitter for at jeg aldri prøvde å følge drømmen. Da får jeg heller gå på trynet så det synger og ende superblakk, sier Ulrikke.

Publisert:

Finn mer innhold om: