Nå er fregner trendy

TRENDY MED FREGNER: Supermodell Elsa Hosk har naturlige fregner spredt rundt i hele ansiktet. Her under New York Fashion Week tidligere i år. Foto: Getty Images

Folk går så langt at de faktisk tatoverer falske fregner i ansiktet. Ja, du leste riktig. 

Thea Roll Rakeng
Publisert:

Ifølge en rekke amerikanske medier som Refinery 29, The Sun, New Beauty og Buzzfeed er å tatovere fregner nå blitt en trend. Trenden ble omtalt av flere allerede i vinter, men nå som sommeren er her har trenden tydeligvis blusset opp.

På vårparten viste også trendmogul Kylie Jenner seg uten sminke for den massive følgerskaren på sosiale medier, med ansiktet fullt av fregner. Dette er riktignok Jenners ekte og naturlig fregner, men det er godt mulig dette har bidratt til den tilbakevendende fregne-trenden som nå er et faktum.

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner)A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner)
SMINKE

Dette er sommerens store sminketrend

Det finnes jo allerede sminkepenner hvor du kan tegne på fregner og vaske dem vekk etterpå, men fregnetatovering som varer i to til tre år er det som gjelder, tydeligvis.

LIVSSTIL

SLIK FÅR DU PERFEKTE ØYENBRYN

Tatovøren med brukernavnet Mo Southern har spesialisert seg på kosmetiske tatoveringer, og har blant annet delt dette før og etter-bildet:

untitled link

#fauxfreckles har over 25.000 registerte Instagram-bilder i skrivende stund, og det ligger flere videoer ute av folk som får fregnene tatovert. Ifølge Buzzfeed blir det (heldigvis) ikke brukt vanlig tatoveringsblekk, men samme pigmenter som brukes når man tatoverer sminke.

Oslo-tips bloggere
LIVSSTIL

MOTE, MAT OG KUNST: OSLO-TIPSENE DU IKKE VIL GÅ GLIPP AV

A post shared by Sarah Grisdale (@sarahgrisdaletattoo)

Dette er jo uten tvil fascinerende, men det er kanskje ikke nødvendig å gå all the way og faktisk tatovere fregnene. Vi hadde heller fulgt tipsene til YouTube-guru, Jen bak sminkebloggen «From Head To Toe»:

Publisert: