Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

Gode tips: Øyenbryn som holder seg på plass

ØYENBRYNSTIPS: Det er kjedelig når øyenbrynene du har brukt langt tid på å gjøre perfekte bare «forsvinner» etter få timer. Heldigvis finnes det flere gode tips du kan ta med deg til neste gang.

Hvordan får man brynene til å holde seg fine gjennom en hel dag? MinMotes skjønnhetsekspert Therese Aanonli har svaret.

Therese Aanonli, skjønnhetsekspert
Publisert:

Det finnes et hav av brynsprodukter der ute og det kan være vanskelig å vite hva man skal velge. Her gjelder det å teste, prøve seg frem og finne ut av hvilken måte man foretrekker å jobbe på, samt hva som fungerer best for hver enkelt.

Her er nøkkelinformasjon på ulike brynsprodukter og hvordan du enkelt bruker dem:

ØYENBRYNSBLYANT FOR NATURLIG MARKERING

En brynsblyant er noe selv en nybegynner enkelt kan håndtere. Med blyanten kan du velge styrke på markeringen av brynet ut ifra hvor lett eller hard du er på hånden. Med en brynsblyant vil du ikke få tegnet hårstrå dersom det er det du er på jakt etter, men den er perfekt for å fylle inn brynene for mer fylde og markering.

Øyenbrynspenn

Øyenbrynspenn

Øyenbrynspenn fra norske Brow Rehab. Til info: Denne brynspennen er en av MinMote-redaksjonens favoritter.

255,-hos Beautybar
Gå til butikk
SKJØNNHET

MinMote tester brow lamination

BRYNSPOMADE

Brynspomaden er kremete, og perfekt dersom du ønsker å skape markerte bryn eller tegne inn hårstrå i brynet for et fyldigere, men samtidig naturlig uttrykk. Påføre pomaden med en tynn eyelinerpensel eller en skråbørste for enklest påføring. De fleste brynspomader vil også stivne bitte litt noe som gjør at brynene vil sitte godt og holde hele dagen.

Øyenbrynspomade

Øyenbrynspomade

Fullpigmentert, vannresistent øyenbrynsfarge i pomadeform fra Anastasia Beverly Hills. Til info: Denne brynspomaden er en av MinMote-redaksjonens favoritter.

269,-hos Anastasia
Gå til butikk

BRYNSGELÉ

Brynsgelé finnes i alle ulike farger, som med andre brynsprodukter. Også helt blank. En brynsgelé vil gi et fyldigere bryn da hvert enkelt hårstrå vil bli fremhevet av geleen. Uansett hvordan du velger å style brynet, er brynsgeleen helt super som en siste finish for å sette brynet, samt gi mer fylde og holdbarhet.

Brynsgele

Brynsgele

Farget gelé som gir brynene volum med små mikrofibre som gir naturtro fyldighet og definisjon. Til info: Denne brynsgeleen er en av MinMote-redaksjonens favoritter.

285,-hos Kicks
Gå til butikk

BRYNSLINER

Brynsliner er en penn med tynn spiss. Finnes både som vått og tørt produkt. En våt brynsliner vil gi enda skarpere og mer presis farge, og er helt perfekt for å enkelt tegne på ett og ett hårstrå. Superlett å fylle inn tomrom, samt for å skape et fyldig, naturlig bryn med lette sveip av streker.

Øyenbrynsliner

Øyenbrynsliner

Liner fra LH Cosmetics: Én penn, to funksjoner. Til info: Denne brynslineren er en av MinMote-redaksjonens favoritter.

259,-hos Kicks
Gå til butikk

BRYNSSKYGGE

Helt perfekt for å fylle inn tomrom og skape et fyldigere bryn uten for harde linjer. For å gi brynet mer dybde kan du gjerne kombinere med andre brynsprodukter. Påføre skyggen med en skråbørste for best mulig resultat.

Øyenbrynsskygge

Øyenbrynsskygge

Kommer i 11 ulike øyeskyggeduoer. Til info: Denne øyenbrynsskyggen er en av MinMote-redaksjonens favoritter.

269,-hos BliVakker
Gå til butikk
SMINKE

MinMote tester: Brynsløft

BRYNSSÅPE

Brynssåpe er min favoritt, som jeg aldri hopper over. Såpen vil virkelig gi hvert hårstrå mer fylde, samtidig som brynet settes på plass. Børst såpen gjennom brynet og opp for fluffy, fyldige bryn.

Min favorittkombinasjon er brynsliner, for enkelt å definere og tegne hårstrå, toppet med brynssåpe for fylde og holdbarhet.

Brynssåpe

Brynssåpe

Griper hvert hår for å sette brynene på plass. Til info: Denne brynssåpen er en av MinMote-redaksjonens favoritter.

109,-hos Lyko
Gå til butikk

Therese Aanonli er tilknyttet Max Social, som er et heleid profilbyrå i VGTV AS. VGs redaksjonelle vurderinger gjøres uavhengig av dette. Redaksjonen står fritt. Oversikt over bindinger for profiler som gjør oppdrag for VG ligger her.

Publisert:

Finn mer innhold om: