Må punge ut 3,6 millioner kroner for Kim Kardashian-makeover

KJENT SMINKELOOK: Kim Kardashian har ofte en karakteristisk sminke. Foto: ANGELA WEISS / AFP.

Vil du sminkes som en ekte Kardashian må du grave dypt i lommeboken.

Elise Alexandra Gulbrandsen
Publisert:

Mario Dedivanovic (36) er mannen bak Kim Kardashian Wests sminke.

Nå vil han gi superstjernebehandling til den som kan betale.
For om du skal ha en privat sminketime og ekte superstjerne-behandling fra Dedivanovic må du ifølge Page Six punge ut hele 400.000 doller, eller over 3,6 millioner kroner!
Makeoveren er ifølge avisen arrangert av luksuskjeden Neiman Marcus, og med i prisen er en opplevelse utenom det vanlige for to personer. Den inneholder blant annet en privat timelang avtale med makeup-artisten, flyreise og overnatting på luksushotell i to netter og alle måltider. I tillegg vil man få produkter som er plukket ut av Dedivanovic. Sist men ikke minst vil han dele resultatet på Instagram til sine rett i underkant av syv millioner følgere.

KJENDIS

Sjekk Kim Kardashians ville forvandling

15.000 dollar, eller rundt 137.000 kroner vil også bli donert til luksuskjedens veldedige stiftelse.

Makeover-timen er en del av Neiman Marcus sine årlige «Fantasy gifts». Gavene er alt fra luksusbiler til måltider i verdensklasse, og prisene varierer fra rundt 550.000 kroner til nesten 6,5 millioner kroner, ifølge Insider.

SUPER-MARIO: Mario Dedivanovic er kjent for sine sminkeferdigheter og er Kim Kardashian Wests sminkør. Foto: Presley Ann/Getty Images for Sephora/AFP.

Om en sminketime med Dedivanovic frister finnes det fremdeles muligheter selv om du ikke vil betale millioner av kroner. Stjernestylisten reiser verden rundt for å holde kurs på såkalte masterclasses, og de har ikke en like stiv pris. Han har også tidligere besøkt Norge.

Dedivanovic skal også ha noe av æren for å ha gjort contouring av ansiktet til en gigatrend for noen år tilbake. Sminketeknikken går ut på at man skyggelegger ansiktet for å forme det.

Publisert:
Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.