Kim Kardashian pauser sminkemerket

SMINKE-PAUSE: Kim Kardashian skal utvikle sminkemerket videre, og legger det derfor på is.

Er dette begynnelsen på slutten, eller starten på noe helt nytt?

Elise Alexandra Gulbrandsen
Publisert:

Kim Kardashian (40) har mange jern i ilden, ett av dem er hennes eget sminkemerke KKW.

Nå legges imidlertid sminkemerket på is.

Nyheten ble sluppet til merkets 4,7 millioner følgere på Instagram denne uken. Etter dette ble prisen på produktene dumpet, med salg på opp til 75 prosent.

– Jeg gleder meg til å fortsette å utvikle og utvide produktsortimentet, slik at du skal kunne oppleve merkevaren på den måten jeg alltid har sett for meg, skriver Kim Kardashian.

NYHETER

10 uforglemmelige Kardashian-antrekk

Merket ble lansert for fire år siden, og alt startet med et såkalt «contour kit». Det ble braksuksess, og de første produktene ble utsolgt på to og en halv time. Siden den gang har merket lansert flere ulike sminke og skjønnhetsprodukter.

– Tusen takk for at dere har vært med meg på denne fantastiske reisen. Jeg lover at vi ikke blir borte for lenge, skriver Kardashian videre.

På Instagram skiver merket at de vil jobbe med nye formuleringer som er mer moderne og innovative og pakket, og at selve innpakningen skal bli bedre og mer bærekraftig.

I februar i år ble det kjent at Kim skiller seg fra ektemannen Kanye West. I kommentarfeltet under posten om at sminkemerke, som jo heter KKW for Kim Kardashian West, settes på pause, spekuleres det i om det er fordi hun skal fjerne West og dermed må fjerne W fra merkevaren.

I juni kjøpte selskapet Coty 20 prosent av merket, og WWD skriver at den store endringen også er en konsekvens av dette. Selskapet skal ha punget ut 200 millioner dollar for oppkjøpet.

SMINKE

Må punge ut 3,6 millioner kroner for Kim Kardashian-makeover

Selv om KimK har gjort suksess med sitt sminkemerke, er det minstemann i familien, Kylie Jenner, som virkelig kan le hele veien til banken. Hennes sminkemerke er et av verdens mest populære, og har sørget for at hun ble verdens yngste selvskapte dollarmilliardær.

Publisert:
Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.

Finn mer innhold om: