MinMote tester: Kylie Jenners «Lip Kit»

LEPPEGRÜNDER: Kyle Jenner har blitt superkjent for sine lepper - og leppeproduktene hun selv har laget. Foto: AFP

MinMote har skrevet en rekke artikler om Kyle Jenners berømte leppeprodukter - men holder de egentlig det de lover? MinMotes skjønnhetsspaltist Emilie Tømmerberg tok saken i egne hender, og testet to farger. Dette er det som skjedde:

Martine Lunder Brenne
Publisert:

Jeg har lenge vært interessert i å teste ut de populære leppeproduktene til Kylie Jenner og endelig fikk jeg bestilt meg noen Kylie Jenner Lip Kits. Jeg undersøkte litt på nettet for å finne ut hvilke farger som ville passe meg.

Jeg bestemte meg for en av Kylie Jenners favoritt-nude, Koko K, og den sterke rødfargen Mary Jo K.

De koster $29 (ca. 252 kroner) per stykk og når jeg valgte to Lip Kits så var jeg $2 unna gratis frakt. Frakten til Norge ligger på $15 (ca. 130 kroner), så da valgte jeg like greit å legge til en ekstra i handlekurven. Totalen kom på $72 for tre Lip Kits og så måtte jeg betale 300 kroner for toll og avgifter når jeg hentet ut pakken på posten.

NYHETER

Slik snudde Kylie Jenner leppekritikken til en suksesshistorie

Forberedelsene:

I en Kylie Jenner Lip Kit så er det en lipliner og en flytende matt leppestift i samme farge. Siden det er en matt leppestift så er det veldig viktig at leppene er helt uten tørre områder, for den matte overflaten kan fremheve dette. Jeg skrubbet med en leppeskrubb og så hadde jeg en god leppepomade på rett etterp å. Dette fikk virke litt før jeg tørket bort overflødig leppepomade.

NYHETER

NORSKE LEGER ADVARER MOT KARDASHIAN-KORSETT

Påføringen:

Jeg startet med å teste ut Koko K som er den lyseste av alle nude-nyansene og en av signaturfargene til Kylie Jenner. Jeg tegnet opp leppene med lip lineren og så fylte jeg i med den samme lineren. Det gir et bedre grunnlag til leppestiften og unngår samtidig at man sitter igjen med kun lip liner. Produktet glir lett på huden og det er godt pigmentert.

BEGYNNELSEN: Liplineren skal dekke hele leppen til å begynne med. Foto: Emilie Tømmerberg

Jeg bruker sjeldent matte produkter på leppene og det er fordi jeg er helt avhengig av å tilføre fuktighet utover dagen. Leppestiften er ganske flytende og lett i konsistensen. Etter jeg har lagt et jevnt, tynt lag over leppene så lar jeg det tørke for at det skal få den matte overflaten. Jeg har lest at man ikke burde strekke for mye på leppene mens det tørker, da kan man få veldig tydelige linjer på leppene.

SMINKE

Kylie Jenners leppestifter utsolgt på 16 minutter

STILLE: Det er viktig å holde leppene i ro når man påfører. Foto: Emilie Tømmerberg

Jeg synes fargen er fin og den passer til en lys hudtone som min. Den er kanskje litt mer lyserosa enn en ren nude, for min del kunne den vært litt mer nøytral i tonen. Selv om jeg passet på å holde leppene i ro når den tørket så fikk jeg en del linjer over leppene, men det ga ingen sprekker i fargen. Den lyse fargen passer fint til hverdags eller til en sotede øyne for fest. Til dere som er mørkere i huden enn meg så er sikkert de populære fargene Dolce K og Candy K et penere alternativ.

LITT FOR ROSA: Resultatet med Candy K ble slik. Foto: Emilie Tømmerberg

Mary Jo K påførte jeg på samme måte. Først lipliner langs leppekanten og så over hele leppene. Mary Jo K hadde samme konsistens som Koko K men føltes kanskje litt fetere. Denne tørket også til en matt overflate, men ikke like matt som Koko K. Dette kan variere mellom ulike farger og det er helt vanlig når det kommer til kosmetikk. Det er rett og slett pigmentene som påvirker resten av produktet. Fargen til Mary Jo K er helt nydelig og min favoritt. Det er en sterk rødfarge som jeg tror vil passe de aller fleste hudtoner.

FAVORITTEN: Den røde fargen Mary Jo K. Foto: Emilie Tømmerberg

Oppsummert:

Når det kommer til selve produktet så er jeg hverken skuffet eller begeistret, de var egentlig som forventet. Jeg kunne kjenne at produktene var på leppene og de føltes tørre under bruk. Nå er jeg veldig avhengig av leppepomade så det kan være at det føles bedre hos andre. Produktet satt veldig godt på leppene og smittet ikke av, og det er et pluss. Jeg måtte bruke en god sminkefjerner for å få bort alt fra leppene etter bruk. Jeg synes Mary Jo K var den som var finest på og føltes lettere på leppene.

Jeg synes Kylie Jenner Lip Kits har et fint utvalg av farger men jeg synes ikke at de har revolusjonert den matte leppestiften. Siden de ikke er tilgjengelig i Norge så blir det dyrt å bestille over nettet med tanke på frakt og toll. Da kan man fint finne rimeligere varianter hos andre merker.

Publisert:

Finn mer innhold om: