Dette er høstens store sminketrend

For å oppnå høstens store sminketrend trenger du ikke foundation. Makeupartist Dajana Tomanovic viser deg hvordan.

Malene Emilie Rustad
Publisert:

Til høsten er øynene i fokus med farger som burgunder, rødt, fersken og lillatoner. No makeup-makeup trenden fortsetter, men på fest kan du dra på litt. Prøv deg frem med highlighter på kinnbena, flytende bronzer for å ramme inn ansiktet og glitter på leppene hvis du tør. Du trenger ikke å bruke foundation til denne looken, concelaer holder i massevis for å dekke ujevnheter.

Se hvordan Dajana bruker concealer til å dekke over kviser og mørke ringer her.

Dajana Tomanovic har jobbet som makeupartist i fem år og sminker kjente fjes som Sophie Elise, Alexandra Joner, Adelén og Caroline Berg Eriksen. Hun har også jobbet med store makeupmerker som Urban Decay, Armani, Lancôme, Beautyblender og NYX.

MinMote.no - Norges største moteside
FESTLOOK: Slik ble høsten store sminketrend på MinMote-Malene. Foto: Dajana Tomanovic.

Produkter

Beccas undereye brightner concealer under øynene, Nars sin concealer for å dekke over kviser, Estee Lauder sin highlighter i fargen champagne og bronzer fra Urban Decay. Til øynene har hun brukt Charlotte Tilbury sin kremøyenskygge i fargen Chameleon Dark Pearl, eyeliner fra Inglot i farge 77 og mascara fra Monsieur big. Leppefargen er fra Jouer i fargen tan lines og glitteret fra Stila Smokey Storm. Rougen er fra Mac i fargen Danity og setting-pudderet fra Laura Mercier.

Publisert: