Gratis strikke­oppskrifter: MinMote-strikk

Superfine plagg og deilig tilbehør!

MinMote
Publisert:

Velkommen til MinMotes-strikkeverden! Her kan du finne oppskrifter på plaggene vi har utviklet sammen med Knitteriet.

Det hele startet med MinMote-vesten. Den har deretter fått selskap av både MinMote-genser og MinMote-kardigan. For ikke lenge siden ble også MinMote-balaklavaen en del av familien, tett etterfulgt av MinMote-hals, MinMote-lue og MinMote-votter.

Psst: Ønsker du å lage noen fine broderier på plaggene dine? Da bør du sjekke ut MinMote-broderi her!

Vi håper strikkeproduktene faller i smak. Dersom du ønsker å strikke deg noen av disse plaggene, finner du alle her:

MinMote-vest

Det som skiller denne vesten ut fra andre, er de iøynefallende, markerte skuldrene. Vesten kan brukes over skjorter, gensere, T-skjorter, samt med alt fra jeans til kjoler og skjørt.

Få gratis strikkeoppskrift på MinMote-vesten her.

MinMote-genser

Har du MinMote-vesten, men ønsker deg en genser? Strikk på ermer! Du kan selvsagt også lage deg et nytt plagg fra bunnen av, men her kan man altså leke seg og gjøre det man vil.

Få gratis strikkeoppskrift på MinMote-genseren her.

MinMote-cardigan

Med både vest og genser på plass, er det klart at det også måtte en cardigan til! Også dette plagget har de karakteristiske skuldrene, men denne gangen er det jakke-modellen som er i fokus.

Få gratis strikkeoppskrift på MinMote-cardiganen her.

MinMote-balaklava

Dette er plagget for deg som ønsker å holde hode og hals varmt i vinter, men som også ønsker å tilføre antrekket det lille ekstra. Balaklavaen kan brukes på hodet, men også dras ned og bare ha rundt halsen.

Få gratis strikkeoppskrift på MinMote-balaklavaen her.

MinMote-hals

Noen ganger trenger man bare det ekstra varme laget å ha under jakken. MinMote-halsen passer perfekt til nettopp dette, men også til andre stylingmuligheter. Du kan fint bruke halsen over andre plagg, for en kul touch. Den minner svært om vesten, men har en høy hals som varmer godt.

Få gratis strikkeoppskrift på MinMote-halsen her.

MinMote-lue

MinMote-luen har et klassisk design med en kant som kan brettes bred og smal. Her har vi hentet inspirasjon fra de markerte skuldrene i både vesten, genseren og cardiganen.

Få gratis strikkeoppskrift på MinMote-luen her.

MinMote-votter

Også MinMote-vottene bærer preg av de markerte skuldrene, og har et tidløst design og passer til alle antrekk!

Få gratis strikkeoppskrift på MinMote-vottene her.

Stitch-genseren

Vinteren 2023 slapp vi nok en genser i vår kolleksjon. Den heter Stitch-genseren og er en oversized genser med høy hals, vide ermer, splitt i siden og kontrastsømmer på siden.

Få gratis strikkeoppskrift på Stitch-genseren her.

Publisert:
MinMote
MinMote er Norges største moteside. Vi vil inspirere og opplyse deg, samtidig som du vil finne de siste nyhetene fra moteverden i inn- og utland.

Finn mer innhold om: